Twee minderjarigen zwaargewond na steekpartij Fonteinbos Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Twee jongens van 15 en 16 jaar oud zijn zaterdagavond rond 23.00 uur gewond geraakt nadat zij werden neergestoken op het Fonteinbos in Zoetermeer. De politie komt graag in contact met getuigen.

Het incident gebeurde in de nabije omgeving van het skatepark aan het Fonteinbos. Door nog onbekende aanleiding ontstond er een ruzie waarbij de twee slachtoffers meermaals werden gestoken in hun hoofd, nek en borst.

- Advertisement -

Terwijl de verdachten op de vlucht sloegen, ontfermden gealarmeerde politie- en ambulance eenheden zich over de slachtoffers. Een van de slachtoffers zou in zorgwekkende toestand zijn afgevoerd. Hoe beide slachtoffers er momenteel aan toe zijn, is niet bekend.

Twee minderjarige verdachten aangehouden
Na onderzoek hielden agenten bij twee woningen in de wijken Buytenwegh en Seghwaert een 15- en 16-jarige verdachten aan. In één van die woningen hield de politie nog een 17-jarige Zoetermeerder aan voor belemmering en belediging. De politie zet het onderzoek voort en daarom worden meerdere aanhoudingen niet uitgesloten.

Tips melden
De politie wil meer duidelijkheid in wat er zich afspeelde en roept getuigen op om zich te melden. Ook mensen met andere informatie of eventueel camerabeelden uit de omgeving worden gevraagd zich te melden. Contact opnemen kan via 0900-8844 en te vragen naar de districtsrecherche Zoetermeer. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis- Op hoofdrijbaan van de snelweg A15 ter hoogte van Pernis heeft maandag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een...