Man springt van negen hoog naar beneden tijdens ontsnappingspoging politie Gedempte Zalmhaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een instap gedaan in een woning aan de Gedempte Zalmhaven in Rotterdam. Bij de politie bestond het vermoeden dat er in de woning illegaal gewoond zou worden en dat er sprake zou zijn van illegaal gokken. Agenten gingen vervolgens naar de negende etage en stapten de woning binnen. Een man sprong vervolgens van 9 hoog 4 verdiepingen naar beneden en raakte ernstig gewond.

Het slachtoffer bleek na controle nog een gevangenisstraf van 42 dagen open te hebben staan. Hij zag het niet zitten om de cel in te draaien en sprong uit het raam. Hij kwam op het parkeerdek op de vijfde verdieping terecht en brak meerdere botten.

- Advertisement -

Na controle in de woning bleek er inderdaad gegokt te worden, van illegaal gokken bleek vooralsnog geen sprake te zijn. Er werd ook niemand aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek naar de spookwoning. Spookwoningen worden vaak gebruikt voor ondermijning of andere illegale praktijken. Spookwoningen zijn woningen waar niemand staat ingeschreven maar toch bewoond worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Gedumpt of ontsnapt? Welk kindje is zijn Flappie kwijt in Rotterdam-Nesselande

Rotterdam - De politie heeft zaterdag op de grens tussen Rotterdam-Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel kennis gemaakt...

Schade na explosie bij hoofdkantoor Suri-Change West-Kruiskade Rotterdam (video)

Rotterdam - Op de West-kruiskade heeft zondagochtend omstreeks vijf uur een explosie plaatsgevonden bij het hoofdkantoor Suri-Change. Eerder...

Ruim 1500 aanhoudingen bij klimaatprotest in Den Haag

Den Haag - Zaterdag 27 mei zijn bij een wegblokkade van actiegroep Extinction Rebellion 1579 personen aangehouden. De...

Man gewond na schietpartij Berkelstraat Rotterdam (video)

Rotterdam - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt door een schietpartij in...