Man springt van negen hoog naar beneden tijdens ontsnappingspoging politie Gedempte Zalmhaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een instap gedaan in een woning aan de Gedempte Zalmhaven in Rotterdam. Bij de politie bestond het vermoeden dat er in de woning illegaal gewoond zou worden en dat er sprake zou zijn van illegaal gokken. Agenten gingen vervolgens naar de negende etage en stapten de woning binnen. Een man sprong vervolgens van 9 hoog 4 verdiepingen naar beneden en raakte ernstig gewond.

Het slachtoffer bleek na controle nog een gevangenisstraf van 42 dagen open te hebben staan. Hij zag het niet zitten om de cel in te draaien en sprong uit het raam. Hij kwam op het parkeerdek op de vijfde verdieping terecht en brak meerdere botten.

- Advertisement -

Na controle in de woning bleek er inderdaad gegokt te worden, van illegaal gokken bleek vooralsnog geen sprake te zijn. Er werd ook niemand aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek naar de spookwoning. Spookwoningen worden vaak gebruikt voor ondermijning of andere illegale praktijken. Spookwoningen zijn woningen waar niemand staat ingeschreven maar toch bewoond worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...