Man springt van negen hoog naar beneden tijdens ontsnappingspoging politie Gedempte Zalmhaven Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een instap gedaan in een woning aan de Gedempte Zalmhaven in Rotterdam. Bij de politie bestond het vermoeden dat er in de woning illegaal gewoond zou worden en dat er sprake zou zijn van illegaal gokken. Agenten gingen vervolgens naar de negende etage en stapten de woning binnen. Een man sprong vervolgens van 9 hoog 4 verdiepingen naar beneden en raakte ernstig gewond.

Het slachtoffer bleek na controle nog een gevangenisstraf van 42 dagen open te hebben staan. Hij zag het niet zitten om de cel in te draaien en sprong uit het raam. Hij kwam op het parkeerdek op de vijfde verdieping terecht en brak meerdere botten.

Na controle in de woning bleek er inderdaad gegokt te worden, van illegaal gokken bleek vooralsnog geen sprake te zijn. Er werd ook niemand aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek naar de spookwoning. Spookwoningen worden vaak gebruikt voor ondermijning of andere illegale praktijken. Spookwoningen zijn woningen waar niemand staat ingeschreven maar toch bewoond worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd