Twee Rotterdammers aangehouden voor inbraak woning Ooster Lekdijk Krimpen aan de Lek

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan de Lek – De politie heeft maandagmorgen drie verdachten aangehouden voor een inbraak in een woning aan de Ooster Lekdijk in Krimpen aan de Lek. De drie mannen braken rond 03.50 uur in maar werden door de bewoner betrapt. De inbreker sloegen de bewoner en gingen er daarna als een haas vandoor.

Agenten die inmiddels op de hoogte waren van de inbraak begaven zich snel naar de locatie. Op de Zuidbroekse Opweg in Lekkerkerk zagen zij een verdachte auto rijden. Deze werd stilgezet en het voertuig en de inzitten werden onderzocht. In het voertuig werd er elektrisch gereedschap aangetroffen. Deze zijn vermoedelijk al bij een andere woning of bedrijf buitgemaakt.

De mannen zijn aangehouden, het gaat om twee 16-jarigen uit Rotterdam en een 37-jarige man zonder vaste- woon of verblijfplaats. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de spullen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd