Dode na ernstig ongeval A15 Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – Bij een zeer ernstig ongeval is in de nacht van maandag op dinsdag een jongeman om het leven gekomen. De jongeman kwam vanuit de richting van Gorinchem en raakte door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt ter hoogte van de afslag Ridderkerk – Hendrik-Ido-Ambacht. De auto reed van de weg en sloeg meerdere keren over de kop.

De jongeman werd tijdens de crash vermoedelijk uit de auto geslingerd. Het stoffelijk overschot van de bestuurder ligt een stuk verder dan de auto. Reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten. De brandweer heeft nog het water doorzocht om er zeker van te zijn dat er geen andere inzittenden aanwezig zouden zijn.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie is een geruime tijd bezig geweest met het sporenonderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd