maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Tweede verdachte explosies café en woningen Rotterdam aangehouden

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft dinsdag nog een verdachte aangehouden voor de explosies in Rotterdam en Hoogvliet. Het gaat om een 19-jarige Amsterdammer die in het onderzoek naar voren is gekomen. Eerder werd al een 21-jarige man uit Amsterdam aangehouden.

In de nacht van 4 op 5 mei werd een café aan de Bierens de Haanweg opgeschrikt door een explosie tegen de gevel. Diezelfde nacht was ook een woning aan de Ranonkelstraat het doelwit. Een nacht later volgde er explosies bij een ander café aan het Kreekplein en een portiek op de Forelstraat en de Blecourtstraat.

De explosies richtte veel schade aan de gebouwen op, daarnaast was er sprake van grote maatschappelijke onrust. De politie doet onderzoek naar het motief van de verdachten. Het onderzoek naar deze explosies gaat dan ook onverminderd verder.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -