maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Zwaargewonde na steekpartij Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een steekincident is dinsdagavond een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer zou in Rotterdam Beverwaard gestoken zijn en vervolgens samen met zijn vriendin in zijn auto gestapt om naar zijn ouderlijke woning in Rotterdam Terbregge te rijden.

Het slachtoffer belde daar de hulpdiensten. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De auto wordt veiliggesteld door de politie. Het is nog onduidelijk wat er nu precies is gebeurd. De politie doet onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -