Grote cokevangst van 449kg tussen mango’s en auto’s in Rotterdamse Haven

Date:

Share post:

Rotterdam – De douane heeft in de Rotterdamse Haven in 2 dagen tijd twee flinke cocaïnevangsten gedaan. In totaal werd er op woensdag en donderdag voor 449kg aan cocaïne aangetroffen, de drugs hebben een straatwaarde van ruim 33,5 miljoen euro.

Tussen een lading mango’s werd een partij van 149kg aangetroffen. De containers waren afkomstig vanuit Peru en bestemd voor een bedrijf in België die vermoedelijk niets met de smokkel te maken heeft.

- Advertisement -

De tweede vangst was twee keer zo groot, tussen containers met auto’s werd 300kg cocaïne aangetroffen . Deze containers kwamen uit Panama en bestemd voor een bedrijf in Budapest. Ook Dit bedrijf heeft er vermoedelijk niets mee te maken.

De drugs zijn meteen vernietigd na de vondst.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd