vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Man slaat agent bij staande houding Laan op Zuid Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een man aangehouden nadat hij bij een controle een agent had geslagen. Agenten kwamen op een melding van een schietpartij op de Laan op Zuid af. Er waren meerdere mensen die de knallen hadden gehoord. Agenten gingen vervolgens op onderzoek uit.

Ter plekke bleek er geen sprake te zijn van een schietpartij. Vermoedelijk waren de knallen afkomstig van vuurwerk. Omdat er mensen waren weggerend in de richting van de wijk Feijenoord werden een aantal personen gecontroleerd. Een persoon werkte niet mee en ging in verzet, daarbij sloeg hij de agent. Hij is aangehouden en ingesloten op het bureau.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,223VolgersVolg
- advertentie -