Man slaat agent bij staande houding Laan op Zuid Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een man aangehouden nadat hij bij een controle een agent had geslagen. Agenten kwamen op een melding van een schietpartij op de Laan op Zuid af. Er waren meerdere mensen die de knallen hadden gehoord. Agenten gingen vervolgens op onderzoek uit.

Ter plekke bleek er geen sprake te zijn van een schietpartij. Vermoedelijk waren de knallen afkomstig van vuurwerk. Omdat er mensen waren weggerend in de richting van de wijk Feijenoord werden een aantal personen gecontroleerd. Een persoon werkte niet mee en ging in verzet, daarbij sloeg hij de agent. Hij is aangehouden en ingesloten op het bureau.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd