Vrouw aangehouden na mishandeling persfotograaf Zevenkampse ring Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een 19-jarige vrouw aangehouden nadat zij een persfotograaf in het gezicht heeft geslagen. De persfotograaf was aanwezig na een melding van reanimatie aan de Zevenkampse ring in Rotterdam.

De fotograaf die van het incident geen foto’s maakte liep op een bepaald moment achter die twee agenten aan die hij op deze avond aan het volgen was. Uit emotie begon de vrouw na het zien van de camera te schreeuwen dat er geen foto’s gemaakt mochten worden. De fotograaf probeerde nog uit te leggen dat er juist geen foto’s van het incident werden gemaakt maar man en vrouw bleven zich agressief gedragen.

- Advertisement -

Terwijl agenten de situatie weer rustig probeerden te krijgen haalde vrouw met een vlakke hand uit tegen het gezicht van de fotograaf. De vrouw is vervolgens direct aangehouden en ingesloten op het politiebureau, zij zal zich de volgende ochtend moeten verantwoorden bij de recherche. De fotograaf heeft aangifte gedaan van mishandeling.

De fotograaf zal daarnaast een melding maken van bij Persveilig. Geweld tegen journalisten wordt niet getolereerd  en zwaarder bestraft.

- Advertisement -

Gerelateerd