zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Auto slaat over de kop, A20 dicht bij Rotterdam Delfshaven

- advertentie -

Rotterdam – Op de A20 heeft aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden. De A20 is tussen de A13 en de Spaanse Polder dicht. Door een nog onbekende oorzaak sloeg ter hoogte van de Spaanse Polder een auto over de kop na een aanrijding. In de auto zaten meerdere personen.

Een traumahelikopter landde op de snelweg, en de brandweer kwam ter plaatse voor mogelijk beknelde personen. Gelukkig bleek het letsel mee te vallen maar er was wel veel schade. Vanwege het ongeval onderzoek is de weg rond 15.15 uur nog altijd dicht richting Hoek van Holland.

Het ongeluk zorgt voor forse vertragingen, vanwege werkzaamheden op de A16 dient de A20 als omleidingsroute richting Breda. Verkeer moet nu nog verder omrijden via de A16 en de N470 bij Delft.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -