maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Hulpdiensten op zoek naar mogelijke drenkeling Oudelandselaan Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – Diverse hulpverleners zijn zondagavond rond 20.30 uur op zoek gegaan naar een mogelijke drenkeling rondom de Oudelandselaan met de Zilvergracht in Berkel en Rodenrijs. Passanten hadden een spoor gezien dat naar de waterkant leidde, ook was er een fiets gevonden.

De hulpdiensten waaronder de brandweer en het team van de Traumahelikopter zijn ter plaatse. Brandweermannen en omstanders liepen in linie door het water. Op deze manier is er gekeken of er geen drenkeling in het water lag. Ook duikers zijn te water gegaan

de zoekactie is nog gaande

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -