Politie onderzoekt schietpartij Schuttevaerweg Rotterdam (Video)

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Schuttevaerweg in Rotterdam heeft zondagavond rond 21.45 uur een schietpartij plaatsgevonden. Twee geparkeerde auto’s stonden ter hoogte van de Toyota dealer waarop er ineens werd geschoten. Na het schietincident reden de twee auto’s weg.

- Advertisement -

Één van de auto’s heeft schade opgelopen, op de straat liggen glasscherven en een aantal hulzen. De politie zette de straat af en ging op onderzoek uit. In de Graafstroomstraat in Rotterdam, een paar straten verderop werd een man aangehouden. Hij is mogelijk betrokken geweest bij de schietpartij.

Informatie en beelden zijn welkom!
Wie het schietincident heeft gezien of informatie heeft over de auto’s en de inzittenden en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt gevraagd contact te leggen. Ook camerabeelden zijn zeer welkom. U kunt bellen met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Bel 0800-7000.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

Gerelateerd