Auto rolt het water in na vergeten handrem Stompaardsedijk Simonshaven

Date:

Deel bericht:

Simonshaven – Een auto is zondagavond rond 22.00 uur het water langs de Stompaardsedijk in Simonshaven ingerold. De automobilist, die naar wat achteraf bleek te veel had gedronken wilde zijn auto parkeren op de schuine helling waar normaal gesproken bootjes te water gelaten kunnen worden. Hij vergat echter alleen de handrem erop te zetten.

Jongeren zagen het incident gebeuren en belden de hulpdiensten, al snel bleek dat de man zelf op het droge stond maar de auto inmiddels kopje onder was gegaan. De politie gaf de man een touw om zijn auto tegen te houden dat die niet verder zou zakken.

- Advertisement -

De politie heeft het verhaal geregistreerd maar konden de man niet bekeuren voor rijden onder invloed. Dat komt omdat ze het niet effectief hebben gezien. De auto waar de man in reed was van zijn werkgever.

© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd