Automobilist richt ravage aan op tankstation Maasboulevard Rotterdam (video)

Date:

Share post:

Rotterdam – Een automobilist is maandagmorgen rond 03.00 uur op de Maasboulevard van de weg geraakt. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het tankstation. De bestuurder zou vermoedelijk veel te hard hebben gereden. Er werd een verkeersbord geraakt en tientallen meters verderop een andere personenauto. De auto zelf kwam tegen de gevel tot stilstand.

- Advertisement -

De pompbediende schakelde direct de noodprocedure in. De politie heeft de bestuurder staande gehouden en een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat de bestuurder niet onder invloed van alcohol is geweest. Ook een drugstest wees niets uit.

De bestuurder weet zelf niets meer van het ongeval, de auto waarin hij reed. Een gehuurde Audi RS3 is compleet vernield door het ongeval.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd