Fietster zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen in Moordrecht (video)

Date:

Deel bericht:

Moordrecht – Een vrouw is maandagavond zwaargewond geraakt nadat zij op de Schielands hoge zeedijk West onder een vrachtwagen terecht is gekomen. De chauffeur zag de fietser niet en reed over het slachtoffer heen. Ze kwam deels bekneld onder de vrachtwagen te zitten.

- Advertisement -

De brandweer heeft de vrachtwagen gelift en het slachtoffer onder de vrachtwagen vandaan gehaald. Ambulancepersoneel heeft assistentie gekregen van het team van de Traumahelikopter. Na bevrijding is zij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

© Jeffrey Jacobs
© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen
© Remco Gerritsen
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

Gerelateerd