Flat ontruimd na uitslaande brand op balkon Joost Banckertplaats Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een grote brand in een flat aan de Joost Banckertplaats in Rotterdam zijn in de nacht van zondag op maandag drie personen gewond geraakt. De brand brak uit op de tiende verdieping op een balkon en greep snel om zich heen. De brand sloeg naar binnen en ook door naar de woning op de 11e verdieping.

- Advertisement -

De brandweer besloot om 48 woningen te ontruimen in het complex. De bewoners van de negende tot en met de veertiende moesten hun woning verlaten. Zij werden tijdelijk opgevangen op het Schouwburgplein. Ambulancepersoneel zorgde voor dekens om de personen warm te houden.

Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. Halverwege de nacht konden de meeste bewoners weer terug naar huis.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd