zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Politie schiet man met vuurwapen neer Polslandstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagmorgen rond 00.45 uur een man met een vuurwapen neergeschoten. Agenten kregen de melding dat de man met een wapen rond zou lopen in de omgeving van de Polslandstraat in Rotterdam.

De man werd benaderd middels een BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten). De man luisterde niet en agenten zagen zich genoodzaakt om een gericht schot te lossen. De man raakte daarbij gewond maar niet levensbedreigend. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -