Aanhouding in onderzoek ontplofte handgranaat aan Kronenburg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De Rotterdamse politie heeft op 16 juni een 36-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De man kwam naar voren in het onderzoek dat de politie doet naar het gooien van een handgranaat naar een woning op de Kronenburg in Rotterdam in januari van dit jaar.

Op de bewuste 11 januari reden meerdere personen in één auto naar de Rotterdamse woning. Verschillende personen stapten uit en één van hen gooide een handgranaat tegen de ruit van een slaapkamer. De granaat ketste gelukkig af tegen de ruit en ontplofte buiten de woning. Niemand raakte gewond, maar de schade aan de woning en aan geparkeerde auto’s in de straat was groot.

- Advertisement -

Team Grootschalige Opsporing
Kort na het incident startte een Team Grootschalige Opsporing een onderzoek naar het gooien van de granaat. Het team heeft onafgebroken aan deze zaak gewerkt en zet het onderzoek voort. De aangehouden verdachte zit vast en wordt verhoord.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lading van vuilniswagen vliegt in de brand Anatole Franceplaats Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 1 maart rond 15.35 uur is er brand uitgebroken in een vuilniswagen aan de Anatole...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...