maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Politie houdt man aan na bedreiging met vuurwapen A16 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft woensdagmorgen rond 6:15 uur een man aangehouden nadat hij op de A16 een andere automobilist zou hebben bedreigd met een vuurwapen. De verdachte reed op dat moment op de Brienenoordbrug en agenten gingen naar hem op zoek.

Agenten troffen inderdaad aan en gaven hem een stopteken. Hij negeerde deze in eerste instantie maar stopte toch. Omdat er mogelijk een vuurwapen in het spel was werd hij met getrokken wapens uit het voertuig gepraat. De man werd aangehouden en zijn auto is meegenomen. Er is vooralsnog geen wapen aangetroffen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -