dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Politie lost waarschuwingsschoten na verkeersruzie Ommeloop Rockanje

- advertentie -

Rockanje – De politie heeft op de Ommeloop in Rockanje een 30-jarige man en 26-jarige vrouw aangehouden. De politie loste bij de aanhouding van het tweetal drie waarschuwingsschoten. De politie kreeg een melding van een verkeersruzie en  hielden de man en vrouw staande.

De man was hier niet van gediend en riep dat hij een vuurwapen ging pakken. Agenten startten daarop de BTGV-procedure. Met getrokken wapens werden de man en vrouw uit de auto gepraat. Zij werden vervolgens aangehouden, het voertuig is meegenomen door de politie. Er wordt verder onderzoek verricht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -