maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Hulpdiensten op zoek naar mogelijke drenkeling Zevenhuizerplas

- advertentie -

Zevenhuizen – De hulpdiensten zijn donderdagochtend uitgerukt voor een melding van een mogelijke drenkeling in de Zevenhuizerplas in Zevenhuizen. Op de kant werd een luchtbed aangetroffen en een paar schoenen, van de persoon zelf ontbreekt ieder spoor.

Zowel de Reddingsbrigade als de brandweer zijn met bootjes op de plas op zoek. Er is vooralsnog niemand aangetroffen. Duikers zijn inmiddels ook ter plaatse en de politiehelikopter is aanvliegend. Momenteel wordt er door het Droneteam van de brandweer een onderwaterdrone ingezet tijdens de zoektocht naar de vermiste persoon.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -