donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Binnenmuur ingestort van woning in Gouda

- advertentie -

Gouda – In een woning aan de F.W. Reitzstraat is vrijdagmiddag een muur omgevallen. De muur was met gipsblokken in elkaar gezet maar blijkbaar niet op de juiste wijze. Met een behoorlijke klap viel de muur om.

De brandweer is ter plaatse gekomen ter controle, omdat het niet bleek te gaan om een dragende muur is er verder geen gevaar. Het muurtje zal opnieuw gezet moeten worden. De schade is vanwege de lege woning klein.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -