Doodsoorzaak en identiteit overleden man nog onduidelijk, politie zoekt getuigen Aelbrechtskade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord in de buurt van de Aelbrechtskade in Rotterdam. Op woensdagmiddag 16 juni troffen twee mannen die op dat moment bij de Mathenesserbrug aan het werkwaren het lichaam van een overleden man aan. Zij belden de politie die het lichaam uit het water hebben gehaald.

De Forensische Opsporing heeft vervolgens elders een eerste onderzoek verricht maar heeft nog geen doodsoorzaak of identiteit kunnen achterhalen. Het is daarnaast niet duidelijk hoelang de man in het water heeft gelegen. Dit kan variëren van woensdag tot enkele dagen eerder.

- Advertisement -

Mogelijk dat iemand iets heeft gezien of gehoord, de politie is om deze reden op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Aelbrechtskade. Weet u meer neem dan contact op met de districtsrecherche Stad via 0900-9944 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd