woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Man aangehouden na melding schietpartij Pijperstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmiddag rond 13.00 uur een man aangehouden als verdachte van een mogelijke schietpartij in de Pijperstraat in Rotterdam-Crooswijk. Rond 13.00 uur meldde een omstander dat er geschoten zou zijn, bij aankomst van de politie was de schutter reeds verdwenen.

Agenten kamden de omgeving uit en troffen in de van Meekerenstraat een automobilist aan die vermoedelijk te maken heeft gehad met het schietincident. Hij werd aangehouden en zijn auto is in beslag genomen. De politie heeft de Pijperstraat enige tijd afgesloten gehouden vanwege het onderzoek.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -