donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Schietpartij op de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is vrijdagavond gewond geraakt na een schietpartij in een avondwinkel aan de Zwaardecroonstraat met de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam. De man was op dat moment in de zaak toe naar een andere man binnenstapte hem vervolgens in de zaak neerschoot.

De schutter sloeg na het schietincident op de gereedstaande scooter op de vlucht via de Zwaardecroonstraat naar de Claese de Vrieselaan in Rotterdam. Er wordt gezocht naar een donker getinte man. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis ook op voor behandeling hij was aanspreekbaar en de ernst van de verwonding is onbekend.

Foto’s: Jeffrey Jacobs


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -