Twee gewonden na botsing met boom Duikersloot Pijnacker

Date:

Deel bericht:

Pijnacker – Bij een éénzijdig ongeval op de Duikersloot in Pijnacker zijn vrijdagavond laat twee gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist tegen een boom. De bestuurder kwam door de klap bekneld te zitten, de bijrijder kon zelf uit het voertuig komen.

De brandweer heeft de auto open moeten knippen om het slachtoffer dat bekneld zat te bevrijden. Ambulancepersoneel werd ondersteund door het Mobiel Medisch Team tijdens het verzorgen van het slachtoffer, nadat deze was bevrijd is het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht. Ook het slachtoffer wat zelf uit de auto is gekomen is naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Norbert Verhoeff

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd