donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Twee gewonden na botsing met boom Duikersloot Pijnacker

- advertentie -

Pijnacker – Bij een éénzijdig ongeval op de Duikersloot in Pijnacker zijn vrijdagavond laat twee gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist tegen een boom. De bestuurder kwam door de klap bekneld te zitten, de bijrijder kon zelf uit het voertuig komen.

De brandweer heeft de auto open moeten knippen om het slachtoffer dat bekneld zat te bevrijden. Ambulancepersoneel werd ondersteund door het Mobiel Medisch Team tijdens het verzorgen van het slachtoffer, nadat deze was bevrijd is het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht. Ook het slachtoffer wat zelf uit de auto is gekomen is naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen is niet bekend.

Foto’s : Norbert Verhoeff


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -