Appartementencomplex ontruimd na waterlekkage Limaweg Waddinxveen (GRIP 1)

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – In een appartementencomplex aan de Limaweg in Waddinxveen is door de zware regenval van vannacht forse schade ontstaan. Door werkzaamheden aan het dak was deze vermoedelijk niet voldoende afgedicht waardoor het water zich een weg baande over de bovenste twee etages. Omdat men zich zorgen maakte om de onderste twee etages werd er opgeschaald naar GRIP 1.

De brandweer kwam met veel mankracht ter plaatse en de GGD schakelde uit voorzorg de hulp in van een noodhulpteam van het Rode Kruis. De stroomvoorziening op de bovenste twee etages moest vanwege de hevige wateroverlast worden afgesloten. De deuren zouden met een tag open elektronisch open gaan.

- Advertisement -

Rond 05.45 uur is besloten om het gehele pand stroomloos te maken en de bewoners onder te brengen in het Campanile Hotel. Dit vanwege de veiligheid die vanwege de waterlekkage niet kan worden gegarandeerd.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd