woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Bestuurder van scooter zwaargewond na botsing met auto Brielselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De bestuurder van een scooter is zondagmiddag zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Brielselaan in Rotterdam. De automobilist sloeg af en zag de scooterrijder niet, die klapte vervolgens vol in de zijkant.

Het slachtoffer raakte door de klap zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ambulancepersoneel is geassisteerd door het Mobiel Medisch Team. De politie heeft een sporenonderzoek verricht.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -