Drie aanhoudingen na gewapende overval bij 68-jarige Rotterdamse

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Maandagmiddag 21 juni heeft de politie drie mannen aangehouden, nadat zij een overval hadden gepleegd aan de Wolphaersbocht. De 68-jarige bewoonster werd daarbij met een wapen bedreigd.

Rond twee uur in de middag werd aangebeld bij het 68-jarige slachtoffer. Toen zij open deed, werd zij overlopen door drie mannen. De vrouw werd daarbij bedreigd met een mes.

- Advertisement -

Nadat de mannen de diverse persoonlijke bezittingen, waaronder telefoons en een pinpas, hadden buitgemaakt, sloegen zij op de vlucht. De vrouw raakte gelukkig niet gewond.

Zoekactie
De politie werd gealarmeerd en agenten gingen gelijk op zoek naar de overvallers. Door middel van een goed signalement konden twee verdachten al snel in de omgeving worden aangehouden. Daarbij werd een deel van de buit aangetroffen.

Alerte getuige
Een alerte getuige zag hoe een man geld wilde pinnen bij een geldautomaat en zich verdacht gedroeg. Toen agenten de man wilden controleren, bleek dit de derde verdachte te zijn die geld wilde pinnen met de gestolen pinpas.

De mannen zijn 34, 39 en 41 jaar en komen uit Polen en Slowakije. Het onderzoek wordt voortgezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, zo laat de politie weten.

Getuigenoproep
Heeft u bruikbare informatie voor het politieonderzoek en nog niet gesproken met agenten? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...