woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Drie aanhoudingen na gewapende overval bij 68-jarige Rotterdamse

- advertentie -

Rotterdam – Maandagmiddag 21 juni heeft de politie drie mannen aangehouden, nadat zij een overval hadden gepleegd aan de Wolphaersbocht. De 68-jarige bewoonster werd daarbij met een wapen bedreigd.

Rond twee uur in de middag werd aangebeld bij het 68-jarige slachtoffer. Toen zij open deed, werd zij overlopen door drie mannen. De vrouw werd daarbij bedreigd met een mes.

Nadat de mannen de diverse persoonlijke bezittingen, waaronder telefoons en een pinpas, hadden buitgemaakt, sloegen zij op de vlucht. De vrouw raakte gelukkig niet gewond.

Zoekactie
De politie werd gealarmeerd en agenten gingen gelijk op zoek naar de overvallers. Door middel van een goed signalement konden twee verdachten al snel in de omgeving worden aangehouden. Daarbij werd een deel van de buit aangetroffen.

Alerte getuige
Een alerte getuige zag hoe een man geld wilde pinnen bij een geldautomaat en zich verdacht gedroeg. Toen agenten de man wilden controleren, bleek dit de derde verdachte te zijn die geld wilde pinnen met de gestolen pinpas.

De mannen zijn 34, 39 en 41 jaar en komen uit Polen en Slowakije. Het onderzoek wordt voortgezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, zo laat de politie weten.

Getuigenoproep
Heeft u bruikbare informatie voor het politieonderzoek en nog niet gesproken met agenten? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -