donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Drie gewonden bij ongeval Dorpsweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag zijn bij een ongeluk tussen twee personenvoertuigen meerdere personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Dorpsweg rond 03.35 uur. Omdat bij het ongeval een hybride voertuig was betrokken werd ook de brandweer ter plaatse gevraagd.

Bij aankomst van de brandweer bleek er niemand bekneld te zitten, zij hebben uiteindelijk wat hand- en spandiensten aan het ambulancepersoneel verleend. De drie slachtoffer zijn met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een geruime tijd nog sporenonderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -