Grote brand op zolder van woningen Frederik Hendrikstraat Hendrik-Ido-Ambacht

Date:

Share post:

Hendrik-Ido-Ambacht – Door een felle brand op de zolder van eengezinswoningen in de Frederik Hendrikstraat is afgelopen nacht veel schade ontstaan. Zeker twee gezinnen konden hierdoor niet terug naar huis.

Rond 01.00 uur brak er door nog onbekende oorzaak brand uit in één van de woningen. Het vuur greep snel om zich heen en sloeg over naar een tweede woningen. De brandweer had moeite om het vuur te blussen vanwege de zonnepanelen op het dak en schaalde op naar grote brand.

- Advertisement -

Rond 02.45 uur was de brand geblust en konden de gezinnen uit andere ontruimde woningen weer terug naar huis. Voor de twee getroffen gezinnen is elders onderdak gezocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd