dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Persoon zwaargewond na val van roltrap Maastunnel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een persoon is zondagavond zwaargewond geraakt na een val van één van de roltrappen van de Maastunnel aan de Parkhaven in Rotterdam. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten helemaal beneden aangetroffen, van hoe hoog de persoon is gevallen is niet bekend.

De brandweer, ambulancemedewerkers en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -