Automobilist veroorzaakt ernstig ongeluk Koningin Wilhelminaweg Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Een automobilist is dinsdagavond op de Koningin Wilhelminaweg zwaargewond geraakt na een ongeluk. Het slachtoffer vloog door een nog onbekende oorzaak uit de bocht en botste tegen een fietser en een geparkeerde auto. De auto kwam op zijn kant tot stilstand.

Hulpverleners rukte in grote getale uit. De brandweer heeft hand- en spandiensten verleend aan het ambulancepersoneel. Het Mobiel Medisch Team heeft het slachtoffer behandeld. Ambulancepersoneel bracht het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft een uitvoerig sporenonderzoek verricht. Daarnaast zijn er getuigenverklaringen opgenomen. De automobilist zou flink hard gereden hebben. Wellicht dat de bestuurder mogelijk onwel is geworden.

©Remco F. Gerritsen
©Remco F. Gerritsen
©Remco F. Gerritsen
©Remco F. Gerritsen
©Remco F. Gerritsen
- Advertisement -

Gerelateerd