Gewelddadige woningovervallers Gijsingstraat Rotterdam snel in de kraag gevat

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten hielden dinsdag 22 juni in de vroege ochtend twee verdachten aan, nadat zij een bewoner aan de Gijsingstraat met geweld hadden overvallen. 

Rond 04.20 meldde het slachtoffer dat hij in zijn woning was overvallen en dat de verdachten er net vandoor waren. Direct werd door de agenten een onderzoek in de directe omgeving opgestart. De bewoner bleek gelukkig ongedeerd.

- Advertisement -

Cameratoezicht
Ook werd door cameratoezicht meegekeken naar de eventuele verdachten. Dit wierp zijn vruchten af, want met behulp van de camerabeelden zijn een 27-jarige man uit Hoorn en een 42-jarige Amsterdammer aangehouden.

Tips melden
Het onderzoek naar de juiste toedracht is in volle gang. Ondanks het feit dat twee verdachten zijn aangehouden, is de politie nog op zoek naar informatie over wat zich hier precies heeft afgespeeld.

Mensen die eventueel iets gezien hebben, camerabeelden uit de buurt hebben of andere bruikbare informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd