Twee personen zwaargewond na steekpartij Parkweg Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – Twee mannen zijn dinsdagavond rond 21.45 uur zwaargewond geraakt na een steekpartij op de Parkweg in Schiedam. De twee slachtoffers hebben vermoedelijk voorafgaand aan het steekincident ruzie met elkaar gehad. Op de Parkweg ter hoogte van de Poolse Supermarkt ging het mis. Er ontstond een steekpartij waarbij beide mannen gewond raakten.

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse voor in ieder geval één van de slachtoffers. Dit slachtoffer is met spoed gestabiliseerd om naar het ziekenhuis te kunnen worden overgebracht. Het andere slachtoffer was ook zwaargewond en is eveneens maar wel een flinke tijd later naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

Wat er precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk. De politie heeft de straat afgezet en verricht sporenonderzoek, ook wordt er gesproken met getuigen van het incident. Het viel op dat er veel mensen op straat stonden die met mobieltjes foto’s hebben gemaakt van de slachtoffers.

 

- Advertisement -

Gerelateerd