Twee personen zwaargewond na steekpartij Parkweg Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Twee mannen zijn dinsdagavond rond 21.45 uur zwaargewond geraakt na een steekpartij op de Parkweg in Schiedam. De twee slachtoffers hebben vermoedelijk voorafgaand aan het steekincident ruzie met elkaar gehad. Op de Parkweg ter hoogte van de Poolse Supermarkt ging het mis. Er ontstond een steekpartij waarbij beide mannen gewond raakten.

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse voor in ieder geval één van de slachtoffers. Dit slachtoffer is met spoed gestabiliseerd om naar het ziekenhuis te kunnen worden overgebracht. Het andere slachtoffer was ook zwaargewond en is eveneens maar wel een flinke tijd later naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

Wat er precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk. De politie heeft de straat afgezet en verricht sporenonderzoek, ook wordt er gesproken met getuigen van het incident. Het viel op dat er veel mensen op straat stonden die met mobieltjes foto’s hebben gemaakt van de slachtoffers.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis- Op hoofdrijbaan van de snelweg A15 ter hoogte van Pernis heeft maandag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een...