maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Forse vertraging na groot ongeluk A20 Rotterdam-Alexander

- advertentie -

Rotterdam – Op de A20 in Rotterdam ter hoogte van de afrit Capelle aan den IJssel is heeft rond 08.35 uur een ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeluk waren meerdere voertuigen betrokken, de brandweer reed mee voor een mogelijke beknelling maar daarvan bleek uiteindelijk geen sprake.

Bij het ongeluk is zeker één persoon gewond geraakt. Deze is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Rijkswaterstaat sloot twee rijstroken af om veilig te kunnen werken en de brokstukken op te kunnen ruimen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -