woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

421 leerlingen doen fietsverkeersexamen in Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Donderdagmorgen waren de fietsverkeersexamens voor de basisschool scholieren van de groepen 7 en 8  uit Krimpen aan den IJssel. De start werd gegeven door de wijkteam chef van de politie Krimpen, Veilig verkeer Nederland en Handhaving. Op een vastgesteld route waren diverse ouders en andere betrokken aanwezig om de kinderen te controleren of zij bekend waren met de verkeersregels.

Er werd onder andere gelet op het handen uitsteken bij afslaan, opletten bij kruisingen en stoppen voor rood verkeerslicht. Van de 421 leerlingen zijn er 419 geslaagd voor de fietsverkeersexamen. Ze krijgen allemaal een diploma uitgerijkt waarin staat dat ze zijn geslaagd. De andere twee krijgen snel een herkansing

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -