421 leerlingen doen fietsverkeersexamen in Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Donderdagmorgen waren de fietsverkeersexamens voor de basisschool scholieren van de groepen 7 en 8  uit Krimpen aan den IJssel. De start werd gegeven door de wijkteam chef van de politie Krimpen, Veilig verkeer Nederland en Handhaving. Op een vastgesteld route waren diverse ouders en andere betrokken aanwezig om de kinderen te controleren of zij bekend waren met de verkeersregels.

Er werd onder andere gelet op het handen uitsteken bij afslaan, opletten bij kruisingen en stoppen voor rood verkeerslicht. Van de 421 leerlingen zijn er 419 geslaagd voor de fietsverkeersexamen. Ze krijgen allemaal een diploma uitgerijkt waarin staat dat ze zijn geslaagd. De andere twee krijgen snel een herkansing

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd