zondag, december 5, 2021
5.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Klaar-overs Jacobus Koelemanschool krijgen diploma

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Zeven kinderen van de Jacobus Koelemanschool kunnen voortaan hun klasgenootjes met hun ouders veilig laten oversteken op de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. De politie en burgemeester Martijn Vroom overhandigde vandaag hun diploma’s.

De verkeersbrigadiers ook wel klaar-overs hebben van te voren een examen afgelegd. Vandaag werd dat bestempeld met het uitreiken van een officieel papier. Als automobilist ben je nu verplicht om te stoppen wanneer zij dit aangeven. Doe je dit niet dan heeft de gemeente Krimpen aan den IJssel de mogelijkheid geboden om je een boete van 350 euro op te leggen, aldus de burgemeester.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -