Klaar-overs Jacobus Koelemanschool krijgen diploma

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – Zeven kinderen van de Jacobus Koelemanschool kunnen voortaan hun klasgenootjes met hun ouders veilig laten oversteken op de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. De politie en burgemeester Martijn Vroom overhandigde vandaag hun diploma’s.

De verkeersbrigadiers ook wel klaar-overs hebben van te voren een examen afgelegd. Vandaag werd dat bestempeld met het uitreiken van een officieel papier. Als automobilist ben je nu verplicht om te stoppen wanneer zij dit aangeven. Doe je dit niet dan heeft de gemeente Krimpen aan den IJssel de mogelijkheid geboden om je een boete van 350 euro op te leggen, aldus de burgemeester.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd