Para-vliegtuig maakt noodlanding naast snelweg A50 bij Apeldoorn

Date:

Share post:

- Advertisement -

Apeldoorn – Een vliegtuig is vrijdagmorgen in een sloot naast de A50 bij Apeldoorn terechtgekomen toen deze een noodlanding heeft moeten maken. Alle inzittenden zijn veilig uit het toestel gekomen. Het vliegtuigje kwam in de problemen en zag geen andere keus dan de landing in te zetten. 

Het vliegtuig brengt normaal gesproken parachutisten de lucht in. Hoeveel personen er uiteindelijk aanwezig waren in het toestel is niet bekend. Omdat er een vleugel over de vangrail hangt is de snelweg afgesloten. Hoelang dit gaat duren is nog niet bekend, de berging van een vliegtuig is immers vrij complex.

Het incident gebeurde rond 09.36 uur, toen rukten de meeste hulpdiensten uit naar de Kraaienjagersweg in Beemte Broekland.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd