Twee personen zwaargewond na ongeluk met verhuislift Jericholaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee personen zijn vrijdagmorgen zwaargewond geraakt nadat zij bekneld kwamen te zitten tussen een verhuislift en de gevel van een woning aan de Jericholaan. Door een nog onbekende oorzaak brak het balkon af van de betreffende woning en vielen de twee personen naar beneden. Ze werden vervolgens klemgedrukt door de verhuislift tegen de gevel.

De brandweer rukte in grote getale uit, het wad een bizar gezicht bij aankomst. Toen er twee mensen bekneld zaten. Er werd een soort matras van kussen gemaakt voor het geval het tweetal zou vallen. De politiekraan maakte in een vliegende vaart de verhuislift vast. Een vrouw kon na een kwartier worden bevrijdt. Een man na een half uur, ze zijn beiden met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

Waardoor het balkon afbrak is niet bekend, het zijn oude huizen op de Jericholaan. Bouw en woningtoezicht zal verder onderzoek doen. Hoe het nu met de slachtoffers gaat is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd