maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Vermiste Marleen (21) overleden aangetroffen in Vrijenburgerbos Barendrecht

- advertentie -

Barendrecht – Het lichaam van de vermiste 21-jarige Marleen is vrijdagavond rond 18.45 uur aangetroffen in het Vrijenburgerbos in Barendrecht. De jonge vrouw uit Rotterdam was vanaf maandag als vermist opgegeven. Uit eerste onderzoek bleek toen dat haar telefoon rond 20.30 uur nog contact had gemaakt met een zendmast in Barendrecht.

De afgelopen dagen is er intensief naar haar gezocht. Door wie het lichaam is gevonden is niet bekend. De politie bedankte iedereen die heeft meegezocht. Hoe de vrouw om het leven is gekomen is niet bekend. De politie doet onderzoek en sluit nog niets uit.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -