dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Man gewond na steekpartij Raam Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Een man is zaterdagmorgen gewond geraakt na een steekpartij op de galerij van portiekwoningen aan het Raam in Schiedam. Een ruzie mondde uit in een steekpartij, het slachtoffer raakte daardoor behoorlijk gewond maar was wel aanspreekbaar.

Het slachtoffer is ter plaatse door het Mobiel Medisch Team behandeld en vervolgens door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de verwondingen zijn en waarmee het slachtoffer is gestoken is niet bekend. De verdachte is in de woning aangehouden door agenten. Hij is overgebracht naar het bureau voor verhoor.

Wat er precies aan de ruzie vooraf is gegaan is vooralsnog niet bekend. De politie draagt de zaak verder over aan de Forensische Opsporing en de recherche.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -