Politie lost waarschuwingsschot na bedreiging door 74-jarige man met hamer Bredenoord Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond op de Bredenoord rond 23.30 uur waarschuwingsschoten gelost nadat een 74-jarige man agenten bedreigde met een hamer. Agenten gingen af op een melding van een burenruzie en gingen met beide partijen in gesprek.

Er bleek een langlopend conflict te zijn tussen de buren. De politie wilde de woning verlaten van de meldende partij waarop de 74-jarige buurman de ruit met een hamer in sloeg. Toen agenten hem vroegen de hamer neer te leggen deed hij dat niet en reageerde met de hamer agressief richting de agenten. Die zagen zich genoodzaakt om een BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten) te starten. Na meerdere waarschuwingen werd er een waarschuwingsschot gelost om de man onder controle te krijgen.

- Advertisement -

De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd