donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Kat valt van 13-hoog in de IJssel en wordt gered door de brandweer Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een kat is zaterdagavond rond half 12 van een flat aan de Ketensezoom van 13-hoog naar beneden gevallen. De kat wist vervolgens naar de kant te zwemmen en zich vast te klampen aan de muur.

De brandweer kwam ter plaatse en stond voor een flinke uitdaging, zij wisten uiteindelijk door met een ladder naar beneden te klimmen bij de kat te komen en deze weer omhoog te brengen. De kat is vervolgens met de baasjes mee naar huis gegaan. Waardoor de kat naar beneden viel is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -