A4 korte tijd afgesloten vanwege landing traumahelikopter Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam/Vlaardingen – De A4 richting de Ketheltunnel vanuit Schiedam is maandagmorgen korte tijd afgesloten geweest vanwege de landing van een traumahelikopter. Op de weg was de bestuurder van een auto onwel geworden en had dringende medische zorg nodig. Naast de ambulancedienst en veel politie werd ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse verzocht.

Om de traumahelikopter veilig te kunnen laten landen werd de snelweg voor zeker een half uur afgesloten voor het verkeer. Hierdoor kon de helikopter op de snelweg landen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, de auto is door Roos Autoberging meegenomen naar het depot.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd