donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

A4 korte tijd afgesloten vanwege landing traumahelikopter Schiedam

- advertentie -

Schiedam/Vlaardingen – De A4 richting de Ketheltunnel vanuit Schiedam is maandagmorgen korte tijd afgesloten geweest vanwege de landing van een traumahelikopter. Op de weg was de bestuurder van een auto onwel geworden en had dringende medische zorg nodig. Naast de ambulancedienst en veel politie werd ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse verzocht.

Om de traumahelikopter veilig te kunnen laten landen werd de snelweg voor zeker een half uur afgesloten voor het verkeer. Hierdoor kon de helikopter op de snelweg landen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, de auto is door Roos Autoberging meegenomen naar het depot.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -