Automobilist zonder rijbewijs rijdt zich vast in zandbak bij werkzaamheden Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een automobilist zonder rijbewijs heeft zich dinsdag aan het begin van de avond muurvast gereden in het zand bij werkzaamheden aan de Pieter Mondriaanrade met de Johan Jongkindrade in de wijk Schollevaar. Buurtbewoners hadden het gezien en hadden voor de arme stakker de politie gebeld in de hoop dat zij hem los konden trekken, dat pakte echter niet zo goed voor hem uit.

Bij aankomst van de politie was de bestuurder verdwenen. Niet veel later kwamen zij aangereden. De agenten controleerden de aanwezigen hun identiteit, hierop werd gevraagd wie de auto bestuurde. Een man verklaarde dat hij in de auto had gezeten, echter kwam dit niet overeen met de verklaringen van diverse buurtbewoners. Toen kwam snel de aap uit de mouw en bleek de daadwerkelijke bestuurder geen rijbewijs te hebben. Dit bleek de vijfde keer te zijn, agenten wilden eigenlijk de auto in beslag nemen. Een spoedmelding tussendoor voorkwam dit.

- Advertisement -

De man reed rond voor een apotheek, of die ermee bekend waren dat de bestuurder geen rijbewijs had is niet bekend. De man zal waarschijnlijk voor moeten komen of een flinke boete tegemoet moeten zien.

Foto : Ingezonden

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote uitslaande brand verwoest gerefomeerde Bethelkerk Oranjestraat Rotterdam-Overschie (video)

Rotterdam - In de Bethelkerk aan de Oranjestraat in Rotterdam-Overschie is woensdagavond 6 december rond 22.40 uur een...

Man zwaargewond na botsing tegen boom Westdijk Dirksland

Dirksland - Een man is woensdagavond 6 december ernstig gewond geraakt door een éénzijdig ongeval op de Westdijk...

Kinderfietsje naast sloot aangetroffen Couwenhoekseweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 5 december hebben hulpdiensten een zoekactie georganiseerd, nadat een kinderfietsje werd aangetroffen...

Politie verricht urenlang onderzoek tijdens reconstructie dodelijk ongeluk Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - Zondagochtend 3 december heeft de Politie een reconstructie-onderzoek uitgevoerd op de Maasboulevard. Hiervoor was de weg...