maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Tweewieler brand volledig uit Rondweg Abbenbroek

- advertentie -
Abbenbroek – De brandweer is rond 12 uur opgeroepen naar de Rondweg in Abbenbroek. Op het fietspad naast de Rondweg was een tweewieler in brand gevlogen. Ter plaatse troffen zij inderdaad een brandende tweewieler aan zonder eigenaar. De brandweer heeft de scooter geblust waarna zij weet snel inzetbaar konden. Het voertuig was al zo verwoest dat nou niet precies duidelijk is of het om een scooter is of dat het om een motor ging. Naast de tweewieler is ook het asfalt flink beschadigd. Het voertuig zal worden opgeruimd.
- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -