Vuurwapen gevonden in auto na éénzijdig ongeval met huurauto Slinge Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee inzittenden van een personenauto zijn in de nacht van maandag op dinsdag op de vlucht geslagen nadat zij op de Slinge een flinke klapper met een huurauto hebben gemaakt, in het voertuig werd een vuurwapen aangetroffen. De verdachten botsten een stuk verderop tegen een geparkeerde BMW om vervolgens nog iets verderop tegen een boompje tot stilstand kwamen.

Omwonenden hoorden een gigantische klap en belden de hulpdiensten. Brandweer, politie en ambulance gingen ter plaatse. Bij aankomst bleek iedereen te zijn verdwenen. De politie deed onderzoek in het voertuig en trof in de middenconsole een vuurwapen aan. Of het om een echt wapen ging is nog niet bekend.

- Advertisement -

De politie heeft het voertuig dat compleet is vernield in beslag genomen, ook het vuurwapen is veiliggesteld. De politie gaat onderzoek doen naar de inzittenden.

© Marco Smits
© Marco Smits
© Marco Smits
© Marco Smits
© Marco Smits
© Marco Smits
© Marco Smits
© Marco Smits
© Marco Smits

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd