maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Forse schade na aanvraring Beukelsbrug Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een binnenvaart schip is eind van de ochtend tegen de Beukelsbrug gevaren en heeft hierbij forse schade opgelopen. De stuurhut is door de aanvaring compleet van het schip geraakt, ook raakte twee personenauto’s welke aan boord stonden flink beschadigd.

Duikers van een bergingsbedrijf hebben de brokstukken weggehaald waardoor het vaarwater weer beschikbaar was voor het scheepvaarverkeer. De politie heeft het ongeval in onderzoek. Zover bekend raakte er niemand gewond.

©Marco Smits

©Marco Smits

©Marco Smits

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -