dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Man in gezicht gestoken na vechtpartij Graafstroomstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is donderdagavond gewond geraakt aan zijn gezicht nadat een vechtpartij ontaardde in een steekpartij. De twee mannen kregen ruzie op de Graafstroomstraat, de dader haalde tijdens de vechtpartij uit met een scherp voorwerp en veroorzaakte een flinke snee.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht, hij was wel aanspreekbaar. De verdachte is na het incident op de vlucht geslagen. De politie had in de middag nog niet met slachtoffer gesproken.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -